Защо „Майсторлък“?

Всички ние влагаме средствата си в движимо и недвижимо имущество  –  жилището, което обитаваме, колата, без която не можем, градината, която обичаме… Много често обаче радостта и еуфорията от придобиването им още не ни е напуснала и се стига до един момент, който кара косите на повечето от нас да настръхнат – необходимостта от ремонт.

Толкова страшно ли е всъщност това? Не и ако попаднеш на правилния майстор или знаеш и можеш сам да се справиш с проблема.

Тук ще се стараем да ви даваме добри съвети за случаите, в които бихте могли да се справите и сами, ще ви срещаме с майстори, които биха могли да ви бъдат от полза със своите знания, умения и съвети. Ще ви дадем възможност да продадете на добра цена инструментите, които прашясват по рафтовете на домашните ви работилници, да обменяте идеи и да получавате информация.

Това е точното място и за всички хора, отдали се на традиционните български занаяти под една или друга форма. Ще ви запознаваме с различни творци от всички области на изкуството.

 

„Майсторлък“ е верният път към правилните решения!