За нас

„Майсторлък“ е един проект на млад и амбициозен екип, чиято цел е да популяризира сръчни хора от различни професии, занаятчии, творци – професионалисти и любители – от различни области и изобщо всички онези, които смело създават чудеса с двете си ръце.

Посоката, която следваме е да бъдем максимално полезни на нашите читатели с ценни съвети, информация и интересни идеи по отношение на интериорния дизайн, автомобила и градината.

Ежедневието ни притиска със своята монотонност, облечено в сивота, проблеми и грижи. Затова ние решихме да отредим място в „Майсторлък“ и за малките неща – онези цветните, които да ни зареждат с добро настроение, положителна енергия, внасят в деня ни свежест и усмивки – ръчно изработените с любов предмети, които освен всичко останало, могат да бъдат и много практични.

Ако вашата професия е изкуство, занаят или просто обичате сами да освежавате обстановката вкъщи, значи сте попаднали на точното място. 

В „Майсторлък“ няма ограничения. При нас всеки е добре дошъл.

Благодаря на прекрасните хора от Майсторлък, които подкрепят нас творците и на всички Вас мили хора, които цените и се радвате на нашия труд, които ни давате вдъхновение и сила да продължим.
Росица Станева