Продължаваме с още летни предложения, за да устроим градината красиво и удобно. Дали ще решите да си спретнете нестандартно ъгълче за хранене върху… дървото, или просто ще поставите чадър, който да ви пази от изгарящите слънчеви лъчи, изборът следва да е оригинален и ефектен. Ето няколко идеи…

Както вече загатнахме… кътче за хранене на високо. Прекрасно! Това  е една интересна и забавна хрумка. Разположете висящи кошници и кутии, в които да съхранявате различни продукти, и се насладете на гледката. И не само…

Стени, облечени с  тъкани…

Също необичайно предложение. Ако покриваме вътрешната страна на стените с тапети, то външните части биха изглеждали колоритно, „маскирайки“ ги с… платове. Използвайте различни парчета, облепете части от стените, верандата, навсякъде, където това е възможно и подходящо. Подберете и възглавници според създадената обстановка.

Продължаваме с параван

Ако имате басейн, изобщо не се колебайте за реализирането на идеята за параван. Той ще ви е нужен, за да може да се скриете от любопитните погледи на съседите, да се преоблечете спокойно и да продължите с изпълнението на задачите си, след приятното отпускане.

Чадърът е задължителен за летния период. Може да си направите и подходящ сенник – зависи от мястото, с което разполагате и от това дали то позволява подобна конструкция.

В случай че се спрете на вариант с чадър, насочете се към по-широките видове, така ще се радвате на по-голяма сенчеста площ.

Разбира се, колкото повече цветове и нюанси, толкова по-добре. Придайте по-голям колорит на лятото с помощта на разноцветни възглавници. Разположете ги навсякъде, където мястото позволява това – върху скамейките, столовете, люлката и изобщо всякакви градински мебели, а защо не и върху дървения под на патиото, например.

Снимки: idejnik.ru