Каним ви на гости в една изключително семпла, но много красива и практично конструирана и обзаведена дървена мини къща на кокили, разположена на стръмен склон върху живописна хълмиста местност в Испания.

durven_dom

Материалите, от които е изградена постройката, впечатляват с простота и екологичност, пленяват със селска топлота. Къщата е направена от необработена дървесина и е издигната в дере с помощта на високи дървени кокили, благодарение на които обитателите й имат възможността да се любуват на прекрасен пейзаж.

Грубото дърво e нарочно оставено така в интериора, а допълнителен уют на винтидж стил създават ръчно плетените калъфки на възглавниците, килимчета тип пачуърк, ленени пердета и елементи от ковано желязо в ролята на декоративни дръжки на вратите и прозорците.

durven_dom6

Неутралните натурални цветове и максималната простота на обстановката целят да допринесат за истинска и пълноценна отмора сред природата.

durven_dom3

Спалното помещение е практично обзаведено с интересно конструирани легла, които спокойно осигуряват кътче за сън на 4 души, а заемат място наполовина.

durven_dom2

Виждаме и прекрасна просторна тераса, откриваща гледка към покритите със зеленина планини и долини.

durven_dom4

Самата къща е скрита в сянката на високи дървета, грижливо пазещи я от силните слънчеви лъчи.

durven_dom1

И, разбира се, скромна и непретенциозна ръчно изработена люлка, върху която може да полетите в света на мечтите си 🙂

durven_dom5

Снимки: ru-dom.ukrbio; novate.ru