Собствениците на вили и градински участъци определено са щастливци, защото на парче земя имат възможност да създадат свой уникален кът и да се отпуснат в компанията на приятели в такава обстановка. Разбира се, разполагат с поле за изява и могат да дадат воля на творческите си способности. Точно за това ще говорим сега, предлагайки им прекрасни свежи идеи за аранжиране на градината с помощта на обикновени материали и прости конструкции от тях, които всеки би могъл да изработи сам. Точна такива елементи създават неповторим уют и романтика в двора.

gradinski_dekor30

Разбира се, цветя има във всяка градина. Дори тя да е овощна, домакинята все ще открадне местенце за няколко пъстри цветни лехи или за няколко саксии.

gradinski_dekor29

За да направите това по оригинален начин, може просто да засадите красиви растения в стари ненужни съдове – лейки, тенджери, големи купи, а дори да използвате за тази цел ръчната количка или каручка.

gradinski_dekor28

gradinski_dekor27

gradinski_dekor26

Ако ви се намират пък стари автомобилни гуми, веднага ги оползотворете ето така…

gradinski_dekor25

gradinski_dekor11

Разгледайте още приказни варианти за украса на любимото място с помощта на керамични фигури и пуснете фантазията си в действие…

gradinski_dekor9

gradinski_dekor10

gradinski_dekor7

gradinski_dekor2

Снимки: home-ideas.ru